Tvrtka Auto Benussi d.o.o. od 01/04/2010 – jedini je ovlašteni je trgovac i serviser osobnih i lakih komercijalnih (pick-up) vozila marke Mazda za područje Istarske županije.
U našem prodajno-servisnom centru, našim kupcima nudimo kompletnu uslugu:

 

  • prodaja novih vozila
  • otkup i prodaja rabljenih vozila
  • financiranje, odnosno pomoć pri odabiru načina financiranja te pomoć pri realizaciji istog
  • prodaja originalnih rezervnih dijelova i dodatne opreme
  • održavanje i servis osobnih i lakih komercijalnih vozila
  • autolimarski i lakirerski radovi
  • centar pneumatike (prodaja guma, zamjena guma, balansiranje, provjera geometrije kotača…)
  • self service autopraona vozila (5 boxova)

 

Prodaja vozila

 

Kao što smo već napomenuli, tvrtka Auto Benussi ovlaštena je za prodaju i servis osobnih i lakih komercijalnih vozila marke Mazda za područje Istarske županije. Trenutno prodajni tim čine 2 komercijalista koji svoju zadaću obavljaju na cca 300 m2 prodajnog prostora. Kao što se znatna sredstva ulažu u edukaciju svih djelatnika, tako je i za djelatnike u prodaji vozila osigurana konstantna edukacija s ciljem poboljšanja usluge u prodaji vozila.
Naše prodajno osoblje educirano je i u smislu pružanja usluga savjetovanja pri odabiru načina financiranja,  te pomoć pri realizaciji istog. Prodajni salon pruža mogućnost razgledavanja cca 10 različitih vozila istovremeno u zatvorenom prostoru cca 300m2. Isto tako na otvorenom djelu u svakom trenutku raspolažemo sa 100-tinjak što novih, što rabljenih vozila.  Kroz niz proteklih godina pozicionirali smo se na tržištu Istarske županije kao stabilan i odgovoran poslovni partner.

 

Servis vozila

 

Tvrtka Auto Benussi ne samo da vam može prodati novo ili rabljeno vozilo, već svoje vozilo možete i servisirati kod nas. Ukoliko na vozilu treba napraviti redovni servis ili postoji potreba za  ili mehaničarskim popravcima na vašem vozilu, molimo Vas da se obratite našoj servisnoj službi kako bi rezervirali svoj termin. U našem servisu, koji je opremljen sa svim potrebnim specijalnim alatima za popravak i servisiranje vozila iz prodajnog programa, radi 7 tehnički obrazovanih djelatnika koji su tokom sveobuhvatnog tehničkog školovanja pripremljeni za sve izazove koje takav posao nosi.
Redovito servisiranje Vašeg vozila u našem ovlaštenom servisu, od strane našeg stručnog osoblja, koji pomažu svojom profesionalnošću i osposobljenošću, garantira održavanje kvalitete i vrijednosti vašeg vozila. Kupnjom naših vozila odnosno izvođenjem godišnjih servisa, prema propisima proizvođača za održavanje, ostvarujete pravo na brojne pogodnosti i usluge asistencije koju pružamo našim vjernim kupcima. 

 

Rezervni djelovi i dodatna oprema:

 

Servis i održavanje vozila, osiguran je uporabom originalnih rezervnih dijelova i dodatne opreme Mazda. Dobava originalnih rezervnih dijelova i dodatne opreme realizirana je u četiri narudžbe tj. isporuke tjedno. Rok isporuke rezervnih dijelova i dodatne opreme je 1-2 dana. Kompletan servisni materijal potreban za redovite servise nalazi se na našem skladištu koje se nalazi u sklopu servisa.

 

Autolimarija i lakirnica

 

 Autolimarija i lakirnica moderno su opremljene, sa svim pratećim strojevima, kompjuterskim ispitnim stanicama, dizalicama, termolakirnicom, mješaonom boja, stolom za razvlačenje ...

 

Self service autopraona:

 

 Neka Vaš limeni ljubimac bude uvijek uredan i čist – na raspolaganju Vam je pet boxova. Radno vrijeme autopraone vozila (svakim danom od 06:00 do 24:00) prilagođeno je svim životnim stilovima. Nema više isprika poput: Baš kada sam htio oprati vozilo – praona ne radi.
Rezimirajući zbir naših  usluga, dolazimo da naše poslovne strategije koja glasi:

 

Udovoljiti zahtjevima svih naših kupaca, te odgovorno i kvalitetno praćenje kupaca tijekom eksploatacije njihovih vozila.